Bár gyerekkoromban színésznő vagy tanárnő akartam lenni. Helyette Külkereskedelmi Főiskolára mentem, hogy 3 év múlva már dolgozhassak. Estin végeztem az ELTE Jogi karán, majd adminisztratív munkakörben dolgoztam Genfben. Valaki nagyobb fantáziát látott bennem és hazacsábított a Pénzügyminisztériumba. Sosem gondoltam volna, hogy valaha tréningeket tartok, könyveket írok és beszélgetésekben (coaching) támogatom mások változását.

A tanítás és a segítés szóval még mindig nem tudok azonosulni. Ezért inkább érzem magam facilitátornak, aki támogatja a folyamatot. Hiszem, hogy mindenki rendelkezik a számára szükséges erőforrásokkal, csak nem fér hozzá. Talán azért mert el sem hiszi, vagy, mert soha nem kereste, nem ismerte fel. Az én feladatom a tréningeken és a coachingban is, hogy mindenki megtalálja, felismerje a benne rejlő különleges kincseket és felszínre hozva kiegyensúlyozottabb, sikeresebb, boldogabb életet élhessen.

A könyveimet is azért írtam, hogy akik bármilyen okból nem jutnak el a tréningekre, legyen lehetőségük megismerni a változás művészetét. Azt mondják, úgy írok, ahogy beszélek. Talán igaz. Nagyon örülök, ha az olvasó érzi, hogy hozzá szólok, hogy mellette állok és figyelem, ahogy egyedül végigcsinálja a gyakorlatokat. Ilyen visszajelzéseket kapok.

Számomra trénerként és coachként nincs felemelőbb, nemesebb feladat, mint jelen lenni és figyelemmel kísérni mások változását. Folyamatosan rengeteget tanulok a résztvevőktől, amiért külön hálás vagyok. Csodálatos megtapasztalni nap mint nap, hogy a küldetésem által vezérelt életet élhetek.